Migræne & Hovedpineforeningen

Migræne & Hovedpineforeningen er en landsdækkende patientforening for alle med migræne og svære hovedpinelidelser.

Vi formidler informationer til presse, politikere samt offentligheden generelt om de svære tilbagevendende hovedpineformer.

Foreningen formidler viden og erfaringer mellem læger og hovedpineramte samt patienter imellem.

Vi holder løbende foredrag om migræne og hovedpine. Her kan du hente viden om, hvordan man bedst kan håndtere sine anfald, og hvilken anfalds- og forebyggende medicin man kan bruge.

Vi samarbejder med hele sundhedssektoren, herunder også forskerne og de specielle hovedpineafdelinger på sygehusene og andre behandlingssteder.

Som medlem får du fire gange årligt et medlemsblad. Du kan deltage i vores debatforum på vores hjemmeside, ligesom der kan debatteres på vores facebook-side.

Du har altid mulighed for at henvende dig til en af vores kontaktpersoner, som du kan få en snak med, når du føler dig helt alene med dine smerter.

I det Sønderjyske område har du mulighed for at få en bisidder med, hvis du skal til møder med bl.a. læge eller de sociale myndigheder.

Herudover står vores faste socialrådgiver til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forhold til de offentlige myndigheder.

Endvidere har vi mange medlemsfordele, som du kan benytte dig af. Bl.a. har vi en psykolog, som også arbejder med neurobiofeedback, og hvor du får du 50% rabat. Alle medlemsfordelene kan ses under medlemmernes side på www.hovedpineforeningen.dk. På denne adresse kan du også tilmelde dig og betale online eller ringe på tlf. 70 22 00 52. Hos os er du ikke alene.

Læs mere om Migræne & Hovedpineforeningen her